Hockey Club Blue SOX

Merchtem

  December 2023  
M T W T F S S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Heb je zin om te coachen maar weet je niet goed hoe er aan te beginnen? De VHL is momenteel bezig met het digitaliseren van een deel van de trainersopleidingen. Daarom lanceren ze een eerste ‘sneak peak’ voor de Start 2 Coach-opleiding. Leden, ouders, kinderen kunnen hier op eigen tempo de inhouden bekijken en nadien hun kennis testen mbv. leuke quizzen. Deze zijn volledig gratis en blijven beschikbaar tot 31/12/2020.

Alle info is te vinden op hockey.be

Nadien wil de VHL met een volledige cursus van start gaan.

Dus heb je interesse om te coachen, neem dan deze sneak peak eens door en hopelijk zien we jullie dan terug op de volledige opleiding.

Wegens de laatste beslissing van de Federale Overheid heeft het gemeentebestuur bijkomend beslist om alle gemeentelijke sportaccomodaties te sluiten tot minstens 13 december 2020. Hierdoor zullen onze trainingen niet kunnen heropgestart worden na deze verlengde herfstvakantie. We houden jullie zeker verder op de hoogte. Wij rekenen op het begrip van ieder van jullie. Ook wij hadden het liever anders gezien maar de gezondheid van iedereen blijft in deze moeilijke tijden het allerbelangrijkste. 

 

Maar er is echter wel nog goed nieuws. Marc Lootens gaat onze sportieve cel leiden. Hij zal deze taak overnemen van Bart Reyserhove. Sommige onder jullie zullen Marc al kennen als de plusvader van Quinten Mulder (trainer van de U11B en speler bij de U19B) en als trainer van onze trimploeg en de U19B. Marc speelt sinds zijn 4 jaar hockey. Hij speelde o.a. voor La Gantoise en Indiana in H1. Bij deze clubs trainde en coachte hij jeugd-, dames-, en herenploegen en gaat deze taak nu bij onze club voor zijn rekening nemen.

 

 

Blijf alle opgelegde regels zo goed mogelijk opvolgen, we zijn met ons allen goed bezig maar we hebben nog een lange weg af te leggen. Help samen om de curves te doen dalen zodat we na 13 december 2020 elkaar terug mogen zien op/naast het veld. 

 

HC Blue Sox kernteam.

Tijdens de schoolvakanties gaan onze reguliere trainingen niet door. Dit zal ook zo zijn tijdens de huidige verlengde herfstvakantie. 

 

Vanaf maandag 16 november 2020 gaan we er alles aan doen om in veilige omstandigheden voor onze spelers onder de 12 jaar terug op te starten. 

Naar aanleiding van de heel negatieve evolutie van de gezondheidssituatie in ons land en door alle reeds getroffen maatregelen van de desbetreffende regeringen, hebben de Bestuursorganen van de VHL, de LFH en de KBHK beslist om alle competities in zowel Vlaanderen, Brussel als Wallonië stop te zetten

 

Onderstaand schema vat de verschillende maatregelen samen. Al deze maatregelen zijn geldig vanaf donderdag 29 oktober 2020.

Wat heeft dit tot gevolg voor onze club?

- Wedstrijden/competities: alle competities worden stopgezet op het ganse Belgische grondgebied. Evenals oefenmatchen worden verboden.

 

- Trainingen: Voor de U7 tot U12 zijn trainingen met contact toegelaten voor spelers geboren in 2009 of later. Voor de U14 en de trimploeg zijn trainingen niet toegelaten.

 

Er werd ook beslist om het aangekondigde wintercriterium bij de jeugd te schrappen

 

Vanzelfsprekend blijven de reeds gekende maatregelen van kracht, zoals het dragen van een mondmasker vanaf 12 jaar, social distancing, handen wassen/ontsmetten, max. 1 begeleider per speler, ...

 

Wij danken jullie voor jullie medewerking en het zo goed mogelijk respecteren en opvolgen van de voorgeschreven regels. 

 

HC Blue Sox kernteam.

 

Er werden tijdens de persconferentie van het Overlegcomité van 23 oktober 2020 verstrengde maatregelen voor de sport aangekondigd. Deze maatregelen zijn geldig vanaf vandaag 23 oktober 2020 tot en met (minstens) donderdag 19 november 2020.

 

De Bestuursorganen van de VHL, de LFH en de KBHB hebben deze maatregelen per leeftijdscategorie uitgewerkt. Wat heeft dit nu tot gevolg voor onze club?

 

- U7-U19: Alle wedstrijden (zowel officiële als oefenwedstrijden) zijn toegelaten en gaan door zoals gepland. Er mag echter max. 1 volwassene per jeugdspeler de wedstrijd bijwonen. Ook alle trainingsvormen met contact zijn toegelaten

 

- 18+: Geen enkele wedstrijd (zowel officiële als oefenwedstrijden) is toegelaten. Alle trainingen met contact zijn toegelaten maar enkel binnen de eigen sportgroep

 

Verder willen we jullie er aan herinneren dat het dragen van een mondmasker (ouder dan 12 jaar) verplicht is bij het betreden van het sportcomplex. Enkel de spelers/scheidsrechters op het veld mogen dit afzetten tijdens de wedstrijden en/of trainingen. Bij de toegang en het verlaten van het veld wordt gevraagd om de handen te ontsmetten met de handgel die voorradig is. 

 

Ook de registratie van elke bezoeker/toeschouwer vanaf 12 jaar is nog steeds verplicht. Dit kan via het scannen van de aanwezige QR-code langs het veld. 

 

De kleedkamers en de douches in het hoofdgebouw zijn verplicht gesloten, evenals het clubhuis. Er mag tevens langs de zijlijn niets van zelf meegebrachte dranken en/of voedsel genuttigd worden. Alleen de spelers op het veld mogen dit doen. 

 

Carpooling wordt ten strengste afgeraden. Indien het niet anders kan, wordt gevraagd om max. met 3 personen in de wagen te zitten, allen een mondmasker te dragen en de ramen van de wagen open te zetten voor verluchting. 

 

Tijdens de wedstrijden mag er geen materiaal uitgewisseld worden. Iedere speler speelt dus met zijn/haar eigen uitrusting. Het uitwisselen van drinkbussen is niet toegelaten. Ook moeten de PC maskers genummerd zijn en ontsmet worden bij elke wissel van gebruiker.

 

Ondanks de vele opgelegde maatregelen, hopen we dat jullie kunnen genieten van de wedstrijden en vooral Play it Safe!

Wij danken jullie voor jullie medewerking en het zo goed mogelijk respecteren en opvolgen van de voorgeschreven regels. 

HC Blue Sox kernteam. 

Kalender
Sportlocatie

De activiteiten van de club gaan door op sportcomplex "Dooren" 

J. Stallaertstraat 10 in Merchtem (achter het kerkhof). 

Met de auto te bereiken via de parking naast het kerkhof ter hoogte van Brusselsesteenweg 57-63

Contactgegevens:                                                                                                                                                                                                 Volg ons via:

 

Hockeyclub Blue Sox Merchtem

Sportcomplex Dooren
J. Stallaertstraat 10 (achter het kerkhof - t.h.v. Brusselsesteenweg 57-63)
1785 Merchtem

Email: info@hcbluesox.be
IBAN: BE73 1430 9427 0260
Ondernemingsnummer: 0634.940.125

© 2019, website powered by Twizzit.com