Het Overlegcomité van 21 januari 2022 keurde de coronabarometer goed. De maatregelen op basis van de barometer gaan in op vrijdag 28 januari 2022 onder code rood en met een aantal versoepelingen.

Zo is er TERUG PUBLIEK toegestaan op het sportcomplex. Elke trainer en speler vanaf 6 jaar is wel nog verplicht om een mondmasker te dragen bij het betreden van het sportcomplex. Dit mag afgezet worden tijdens het sporten zelf. Gelieve hiermee zo veel mogelijk rekening te houden. 

Het clubhuis (bar), zal dus ook terug open zijn tot 24 uur. Wij zijn wel gebonden aan de Horeca-regels. D.w.z. dat wij nog steeds onderworpen zijn aan een CST-controle, het dragen van een mondmasker is verplicht bij het betreden van het clubhuis (vanaf 6 jaar), max. met 6 personen aan een tafel en staand consumeren is verboden. 

Nog goed nieuws!!! De competitie van de 2de seizoenshelft gaat van start vanaf zaterdag 12 februari 2022. Opgelet! De data zijn correct maar de uren nog maar tot en met 22 maart 2022. Dit is ook steeds terug te vinden op onze website onder rubriek "kalender".