Onze clubuitrusting ligt op jullie te wachten bij DNA HOCKEY. De uitrusting is klaar met de competitie normen van de VHL (voornaam en rugnummer). Indien je uw rugnummer niet weet, stuur een mail naar info@hcbluesox.be

Wanneer je van de club je rugnummer hebt ontvangen, moet je via de webshop van DNA uw bestelling plaatsen voor de bedrukking van je voornaam en nummer (de betaling van 10€ moet direct gebeuren, anders is de bestelling ongeldig). Deze procedure is NIEUW en er zal via geen enkel ander manier nog rugnummers en voornamen worden doorgegeven. Nadat de bestelling geplaatst is kan je 4 werkdagen later bij DNA Hockey langsgaan om je uitrusting te passen en te laten bedrukken.

Er zullen dus geen bestellingen gebeuren via onze club. Jullie kunnen rechtstreeks terecht bij DNA HOCKEY die voldoende voorraad heeft. Je zal na het passen, de bedrukking en de betaling direct beschikken over een gepersonaliseerde HC BLUE SOX clubuitrusting (T-shirt, short/rok en kousen).

Dit zijn de prijzen:

  • Gepersonaliseerd T-shirt: 45€
  • Short/rok met clublogo: 30€
  • BLUE SOX kousen: 10€
    Totaalpakket: 85€

 

DNA HOCKEY biedt jullie een opwarming/training T-shirt (electric green) aan met bedrukking van voornaam en rugnummer. Dit T-shirt kan dan ook gebruikt worden als wedstrijdshirt (ter vervanging van hesje) indien de andere ploeg dezelfde kleuren T-shirt heeft als deze van ons en kan vrijblijvend gekocht worden. Voor de bedrukking van de voornaam en nummer op dit T-shirt, moet je ook een bestelling plaatsen via de webshop.

Indien nog vragen, stuur gerust een mail naar: info@hcbluesox.be