Zet alle officials in de kijker tijdens de Week van de Official:

Tijdens de week van 3 tot 11 oktober 2020 worden alle officials in de kijker gezet. Deze personen zijn zeer belangrijk voor de club want zonder officials zouden er geen sportwedstrijden zijn! Zij leiden wekelijks jullie wedstrijden in goede banen en zij zetten zich ook elk weekend volledig in om jouw wedstrijd vlot te laten verlopen.


Geef onze scheidsrechters voor aanvang van de wedstrijd een warm onthaal. Erehagen en knuffels zijn er dit jaar spijtig genoeg niet bij maar applaudisseren op veilige afstand is natuurlijk altijd mogelijk! Geef ze een virtuele knuffel of aanmoediging via onze facebookpagina en Instagram. Allemaal kleine gebaren die voor hen zo veel betekenen en hen er toe aanzetten om elke week weer op het veld te staan.


Deel jullie foto’s en filmpjes op onze facebookpagina en Instagram met hashtag #bedanktscheids en door de @hockeybe-accounts te taggen.
We wensen alvast alle scheidsrechters superleuke wedstrijden toe!

Zou je graag zelf scheidsrechter worden bij onze club? Stuur ons dan even een mailtje naar info@hcbluesox.be en wij nemen contact met je op.

HC Blue Sox kernteam.