Wegens de laatste beslissing van de Federale Overheid heeft het gemeentebestuur bijkomend beslist om alle gemeentelijke sportaccomodaties te sluiten tot minstens 13 december 2020. Hierdoor zullen onze trainingen niet kunnen heropgestart worden na deze verlengde herfstvakantie. We houden jullie zeker verder op de hoogte. Wij rekenen op het begrip van ieder van jullie. Ook wij hadden het liever anders gezien maar de gezondheid van iedereen blijft in deze moeilijke tijden het allerbelangrijkste. 

 

Maar er is echter wel nog goed nieuws. Marc Lootens gaat onze sportieve cel leiden. Hij zal deze taak overnemen van Bart Reyserhove. Sommige onder jullie zullen Marc al kennen als de plusvader van Quinten Mulder (trainer van de U11B en speler bij de U19B) en als trainer van onze trimploeg en de U19B. Marc speelt sinds zijn 4 jaar hockey. Hij speelde o.a. voor La Gantoise en Indiana in H1. Bij deze clubs trainde en coachte hij jeugd-, dames-, en herenploegen en gaat deze taak nu bij onze club voor zijn rekening nemen.

 

 

Blijf alle opgelegde regels zo goed mogelijk opvolgen, we zijn met ons allen goed bezig maar we hebben nog een lange weg af te leggen. Help samen om de curves te doen dalen zodat we na 13 december 2020 elkaar terug mogen zien op/naast het veld. 

 

HC Blue Sox kernteam.