Eerst en vooral willen we jullie allen prettige feesten en een gelukkig 2021 wensen! En dat het nieuwe jaar vlug terug een beetje normaal wordt zodat we zonder al te veel maatregelen op en rond het veld mogen staan. 

 

Maar de komende feestdagen zullen we dus nog in onze kleine bubbel moeten vieren. Een ideaal moment om een fotowedstrijd uit te schrijven. Het afgelopen jaar heeft de club samengewerkt met Sportivos. Dit is een preventietraject voor sportclubs waarbij er geprobeerd wordt om problemen door alcohol en drugs te voorkomen en als ze toch gebeuren, te beperken. Zo toont een sportclub dat ze begaan is met de gezondheid en het welzijn van sporters, clubleden, sympathisanten en bezoekers. Samen proberen we dus te zorgen voor een veilige en gezellige clubomgeving. Onze club heeft in dit traject het bronzen label behaald maar hiervoor moeten we nog 1 activiteit afronden. 

Aangezien we de afgelopen tijd niet fysiek met elkaar in contact mochten komen, was het niet zo eenvoudig om deze laatste activiteit te organiseren. Maar hiervoor hebben we nu een oplossing voor gevonden, nl. een fotowedstrijd. De bedoeling is om tijdens de komende feestdagen foto's te posten op onze social media of door te sturen naar communicatie@hcbluesox.be, zodat wij deze kunnen plaatsen. Maar het mogen niet zomaar foto's zijn. De bedoeling is dat er een niet-alcoholische drank bij op staat, en niet alleen van de kinderen maar vooral van een volwassene. 

Alle foto's kunnen tot en met zondag 3 januari 2021 ingestuurd worden en op de eerste training na de vakantie zal de jongste speler die op dat moment aanwezig is, een winnaar trekken die dan een mooie prijs in de wacht zal slepen. 

 

Dus laat jullie inspiratie de vrije loop, drink een alcoholvrije drank en neem een foto.