Hockey Club Blue SOX

Merchtem

  February 2024  
M T W T F S S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29

Het was heel spannend deze namiddag, maar deze keer hebben de Red Lions het gehaald in de WK-finale tegen Nederland. Ze zijn nu eindelijk wereldkampioen en dat verdienen ze. Een dikke proficiat van al de HC Blue Sox leden.

Er moet nog één wedstrijd gespeeld worden in de competitie maar onze U19 Boys zijn gisteren (10/11) al kampioen geworden in hun reeks (VHL3). Het was een spannende match op en tegen de Blackbirds van Zandhoven. De weergoden zaten niet mee, alsook het eerste tegendoelpunt. De jongens hebben zich na de rust herpakt dankzij hun motivatie, wilskracht en de steun van hun twee coaches Peter en Bart. Ze kwamen al snel gelijk door een goal van Arne en wat later maakte Nick het winnende doelpunt met als eindstand 1-2. Ook dit seizoen slagen onze U19 Boys om op de eerste plaats te staan. Een dikke proficiat aan spelers, trainers/coaches, manager en ouders. Jullie zijn een goed voorbeeld voor onze andere jeugdspelers. Doe zo verder.

 

Al jaren heeft hockey een goede naam - fair-play en respect wordt uitgestraald op en naast het veld, door spelers, vrijwilligers en toeschouwers.

De laatste weken / maand worden echter meer en meer situaties vast gesteld waar dit niet meer zo is.

 

Als club, als bestuur, als vrijwilliger en als speler wensen we een voorbeeld te zijn binnen en buiten onze club, en steeds ons te gedragen zoals het hoort. Dit houdt het spel voor iedereen leuk!

Beste clubleden,

 

Zoals jullie weten, (of niet weten) is er niet alleen voor “topsporters” een reglement voor het gebruik van geneesmiddelen en voedingssupplementen, maar ook voor breedte sporters.

Graag willen we u er op attent maken dat je niet zomaar alle producten mag innemen als sporter, zelfs niet op recreatief niveau. Indien u dit doet kan u tegen de lamp lopen en geschorst worden als sporter.

Dopeer je niet onbewust

Bepaalde geneesmiddelen of voedingssupplementen bevatten verboden stoffen. Let daarmee op! Neem nooit medicijnen of voedingssupplementen in zonder voorschrift of advies van een (sport)arts of voedingsdeskundige.

Hockey is een sport in evolutie die steeds aangepast wordt om het spelplezier, de veiligheid en het competitieve karakter hoog te houden.

De nieuwe regels voor volgend speeljaar kan je vinden hieronder.

Belgische hockey regels

Kalender
Sportlocatie

De activiteiten van de club gaan door op sportcomplex "Dooren" 

J. Stallaertstraat 10 in Merchtem (achter het kerkhof). 

Met de auto te bereiken via de parking naast het kerkhof ter hoogte van Brusselsesteenweg 57-63

Contactgegevens:                                                                                                                                                                                                 Volg ons via:

 

Hockeyclub Blue Sox Merchtem

Sportcomplex Dooren
J. Stallaertstraat 10 (achter het kerkhof - t.h.v. Brusselsesteenweg 57-63)
1785 Merchtem

Email: info@hcbluesox.be
IBAN: BE73 1430 9427 0260
Ondernemingsnummer: 0634.940.125

© 2019, website powered by Twizzit.com