Hockey Club Blue SOX

Merchtem

  September 2021  
M T W T F S S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Eerst en vooral wil het kernteam iedereen een heel gelukkig, gezond en sportief 2020 wensen!

Graag nodigen we al onze leden uit op de receptie ter gelegenheid van de start van de 2de ronde van het outdoorseizoen 2019-2020. Dit zal doorgaan op vrijdag 7 februari 2020 vanaf 19u00 aan ons clubhuis. 

Onze outdoortrainingen starten terug op maandagavond 3 februari 2020 en de wedstrijden midden februari 2020 (zie kalender VHL).

HC Blue Sox kernteam.

De laatste outdoorwedstrijden van de eerste helft van het seizoen zijn alweer gespeeld. Deze wedstrijden en trainingen kunnen elke week plaatsvinden dankzij een hele reeks vrijwilligers. Trainers, coaches, managers, scheidsrechters, barmedewerkers, supporters, ... allemaal dragen ze hun steentje bij om ervoor te zorgen dat onze kinderen in de best mogelijke omstandigheden kunnen sporten. Dank aan al die vrijwilligers!

Als kernteam zouden we graag van deze gelegenheid gebruik willen maken om wat wijzigingen aan te kondigen. Olivier Van Cutsem en Vincent Fransman wensen de fakkel door te geven als voorzitter en secretaris van de club. Beiden hebben HC Blue Sox, samen met Peter Janssens, mee opgericht en gebracht tot waar we nu staan. Zonder hen was er geen hockeyclub in Merchtem geweest. We willen hen dan ook oprecht danken voor hun passionele en onvermoeide inzet de afgelopen jaren.

We hebben ondertussen een nieuwe structuur opgezet en een nieuw kernteam samengesteld. 

 

 

We hebben ervoor gekozen om te werken met cellen die specifieke bevoegdheden krijgen. De celverantwoordelijken komen dan samen tijdens de vergaderingen van het kernteam. Zoals jullie kunnen zien, hebben we nog niet voor elke cel een trekker die de cel kan opzetten en verder uitbouwen. We zijn nog op zoek naar mensen die zich willen engageren om de cellen ledenwerving, sponsoring of events op te zetten en uit te bouwen. We zijn ook nog steeds op zoek naar extra scheidsrechters en trainers. Indien je interesse hebt om te helpen, contacteer ons even op info@hcbluesox.be.

Nieuw kernteam 

Er staan ook wat nieuwe namen op het organigram die misschien niet door iedereen gekend zijn. 

Bart Reyserhove is onze nieuwe voorzitter en blijft de sportieve cel leiden.

Bart is de papa van Hugo die bij de U11B speelt en hij coacht deze ploeg ook tijdens hun wedstrijden. Hij speelt zelf ook hockey bij onze trimhockeyploeg.

Sven Torfs is onze nieuwe ondervoorzitter en gaat de cel infrastructuur/materiaal trekken. Infrastructuur wordt in de toekomst zeker een hele belangrijke. We hebben dringend nood aan meer speeluren op het hockeyveld op het sportcomplex en zijn hierover gesprekken met de gemeente opgestart.

Sven is de papa van Sander die bij de U10B speelt, hij is nu ook al actief als scheidsrechter en manager van de U10B. 

Nathalie Nuelant is onze nieuwe secretaris en helpt ons ook met de juridische aspecten van de VZW.

Nathalie is de mama van Mathias die bij de U11B speelt en van Michiel die bij de U14B speelt. Ze is nu ook al actief als scheidsrechter en echtgenote van Jeroen De Smedt, manager van U11B en U14B.

Peter is al penningmeester van HC Blue Sox sinds het ontstaan van de club. Daarnaast is hij ook nog manager en scheidsrechter van de U19B. Als Club Umpire Coach staat hij de andere scheidsrechters bij tijdens de outdoor competitie. 

Peter is de papa van Brecht die bij de U19B speelt.

 

Inge Verlooy gaat de cel communicatie op haar nemen en daarnaast ook de barwerking/clubhuis. Ze heeft al een aantal enthousiaste kandidaten om haar te helpen bij het organiseren van de bar en om het clubhuis wat meer aan te kleden.

Inge is de mama van Brecht die bij de U19B speelt en de echtgenote van Peter Janssens (onze penningmeester).

 

Indien jullie vragen hebben over deze wijzigingen, spreek dan gerust iemand van het kernteam aan of stuur een mail naar kernteam@hcbluesox.be.

Met sportieve groeten,

HC Blue Sox kernteam

De eerste helft van het seizoen zit er alweer bijna op. Een groot deel van onze leden gaan voor de eerste keer trainen in de zaal. We zijn erg blij met het aantal inschrijvingen voor de indoor hockey en kijken er naar uit om in de zaal de technische vaardigheden van de spelers te verbeteren.  

Tegelijkertijd kijken we al wat verder in de toekomst en zijn we erg enthousiast om onze samenwerking aan te kondigen met B-Hockey om onze hockeystages te organiseren. John-John Dohmen is sportief directeur van B-Hockey en ook Victor Wegnez is betrokken in de organisatie. B-Hockey is gespecialiseerd in het organiseren van hockeystages en we zijn ervan overtuigd dat dit een meerwaarde zal zijn voor onze leden.

Noteer alvast de data voor de stages in jullie agenda.
Inschrijven kan via https://inscriptions.b-hockey.be/nl/kalender

Pasen: vanaf dinsdag 14 april tot en met vrijdag 17 april 2020 voor 110€.

Zomer: vanaf maandag 6 juli tot en met vrijdag 10 juli 2020 (NIEUWE STAGE) voor 135€.

Zomer: vanaf maandag 24 augustus tot en met vrijdag 28 augustus 2020 voor 135€.

Dit jaar gaan we bij HC Blue Sox voor de eerste keer zaalhockey trainingen aanbieden aan onze leden. De inschrijvingen hiervoor zijn geopend en lopen nog tot 6 november 2019. Voor meer info verwijzen we naar de nieuwsbrief en naar de website onder de rubriek Club en dan Indoor 2019-2020 waar ook het inschrijvingsformulier terug te vinden is.

Tijdens de komende herfstvakantie zullen er geen trainingen zijn. Alvast een hele fijne vakantie toegewenst.

We verwachten jullie terug op maandag 4 november 2019.

Trooper

Club Sponsors
Kalender
Sportlocatie

De activiteiten van de club gaan door op de nieuwe sportfaciliteiten "Dooren" te Merchtem.

Deze faciliteiten bieden verschillende terreinen aan, waaronder een groot kunstgrasveld, een kwart kunstgrasveld en twee grote grasvelden waar HC Blue Sox hun activiteiten kunnen uitoefenen. HC Blue Sox deelt deze terreinen met FC Merchtem 2000.

Hiernaast zijn nog andere sporten actief op dit sportcomplex, respectievelijk op hun eigen terreinen.

Contactgegevens:                                                                                                                                                                                                 Volg ons via:

 

Hockeyclub Blue Sox Merchtem

Sportcomplex Dooren
J. Stallaertstraat 10 (achter het kerkhof - t.h.v. Brusselsesteenweg 57-63)
1785 Merchtem

Email: info@hcbluesox.be
IBAN: BE73 1430 9427 0260
Ondernemingsnummer: 0634.940.125

© 2019, website powered by Twizzit.com