Hockey Club Blue SOX

Merchtem

  May 2024  
M T W T F S S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Tijdens de schoolvakanties gaan onze reguliere trainingen niet door. Dit zal ook zo zijn tijdens de huidige verlengde herfstvakantie. 

 

Vanaf maandag 16 november 2020 gaan we er alles aan doen om in veilige omstandigheden voor onze spelers onder de 12 jaar terug op te starten. 

Naar aanleiding van de heel negatieve evolutie van de gezondheidssituatie in ons land en door alle reeds getroffen maatregelen van de desbetreffende regeringen, hebben de Bestuursorganen van de VHL, de LFH en de KBHK beslist om alle competities in zowel Vlaanderen, Brussel als Wallonië stop te zetten

 

Onderstaand schema vat de verschillende maatregelen samen. Al deze maatregelen zijn geldig vanaf donderdag 29 oktober 2020.

Wat heeft dit tot gevolg voor onze club?

- Wedstrijden/competities: alle competities worden stopgezet op het ganse Belgische grondgebied. Evenals oefenmatchen worden verboden.

 

- Trainingen: Voor de U7 tot U12 zijn trainingen met contact toegelaten voor spelers geboren in 2009 of later. Voor de U14 en de trimploeg zijn trainingen niet toegelaten.

 

Er werd ook beslist om het aangekondigde wintercriterium bij de jeugd te schrappen

 

Vanzelfsprekend blijven de reeds gekende maatregelen van kracht, zoals het dragen van een mondmasker vanaf 12 jaar, social distancing, handen wassen/ontsmetten, max. 1 begeleider per speler, ...

 

Wij danken jullie voor jullie medewerking en het zo goed mogelijk respecteren en opvolgen van de voorgeschreven regels. 

 

HC Blue Sox kernteam.

 

Er werden tijdens de persconferentie van het Overlegcomité van 23 oktober 2020 verstrengde maatregelen voor de sport aangekondigd. Deze maatregelen zijn geldig vanaf vandaag 23 oktober 2020 tot en met (minstens) donderdag 19 november 2020.

 

De Bestuursorganen van de VHL, de LFH en de KBHB hebben deze maatregelen per leeftijdscategorie uitgewerkt. Wat heeft dit nu tot gevolg voor onze club?

 

- U7-U19: Alle wedstrijden (zowel officiële als oefenwedstrijden) zijn toegelaten en gaan door zoals gepland. Er mag echter max. 1 volwassene per jeugdspeler de wedstrijd bijwonen. Ook alle trainingsvormen met contact zijn toegelaten

 

- 18+: Geen enkele wedstrijd (zowel officiële als oefenwedstrijden) is toegelaten. Alle trainingen met contact zijn toegelaten maar enkel binnen de eigen sportgroep

 

Verder willen we jullie er aan herinneren dat het dragen van een mondmasker (ouder dan 12 jaar) verplicht is bij het betreden van het sportcomplex. Enkel de spelers/scheidsrechters op het veld mogen dit afzetten tijdens de wedstrijden en/of trainingen. Bij de toegang en het verlaten van het veld wordt gevraagd om de handen te ontsmetten met de handgel die voorradig is. 

 

Ook de registratie van elke bezoeker/toeschouwer vanaf 12 jaar is nog steeds verplicht. Dit kan via het scannen van de aanwezige QR-code langs het veld. 

 

De kleedkamers en de douches in het hoofdgebouw zijn verplicht gesloten, evenals het clubhuis. Er mag tevens langs de zijlijn niets van zelf meegebrachte dranken en/of voedsel genuttigd worden. Alleen de spelers op het veld mogen dit doen. 

 

Carpooling wordt ten strengste afgeraden. Indien het niet anders kan, wordt gevraagd om max. met 3 personen in de wagen te zitten, allen een mondmasker te dragen en de ramen van de wagen open te zetten voor verluchting. 

 

Tijdens de wedstrijden mag er geen materiaal uitgewisseld worden. Iedere speler speelt dus met zijn/haar eigen uitrusting. Het uitwisselen van drinkbussen is niet toegelaten. Ook moeten de PC maskers genummerd zijn en ontsmet worden bij elke wissel van gebruiker.

 

Ondanks de vele opgelegde maatregelen, hopen we dat jullie kunnen genieten van de wedstrijden en vooral Play it Safe!

Wij danken jullie voor jullie medewerking en het zo goed mogelijk respecteren en opvolgen van de voorgeschreven regels. 

HC Blue Sox kernteam. 

Zet alle officials in de kijker tijdens de Week van de Official:

Tijdens de week van 3 tot 11 oktober 2020 worden alle officials in de kijker gezet. Deze personen zijn zeer belangrijk voor de club want zonder officials zouden er geen sportwedstrijden zijn! Zij leiden wekelijks jullie wedstrijden in goede banen en zij zetten zich ook elk weekend volledig in om jouw wedstrijd vlot te laten verlopen.


Geef onze scheidsrechters voor aanvang van de wedstrijd een warm onthaal. Erehagen en knuffels zijn er dit jaar spijtig genoeg niet bij maar applaudisseren op veilige afstand is natuurlijk altijd mogelijk! Geef ze een virtuele knuffel of aanmoediging via onze facebookpagina en Instagram. Allemaal kleine gebaren die voor hen zo veel betekenen en hen er toe aanzetten om elke week weer op het veld te staan.


Deel jullie foto’s en filmpjes op onze facebookpagina en Instagram met hashtag #bedanktscheids en door de @hockeybe-accounts te taggen.
We wensen alvast alle scheidsrechters superleuke wedstrijden toe!

Zou je graag zelf scheidsrechter worden bij onze club? Stuur ons dan even een mailtje naar info@hcbluesox.be en wij nemen contact met je op.

HC Blue Sox kernteam.

Onze Trimploeg is nog op zoek naar enthousiaste medespelers en -speelsters (m/v met én zonder talent...). Trimhockey, dat is gemengd dames & heren hockey zonder al te veel prestatiedruk. Het omvat technische vaardigheden, lopen, speltechnieken en occasioneel recreatieve wedstrijden tegen andere trimploegen. Zo is trimhockey een intensieve training, maar een stuk minder fanatiek dan in een vast elftal. Het is bovendien ook geschikt voor beginners. Onze trimploeg is een mix van alle niveau’s!

We spelen op maandagavond, van 20u30 tot 22u30, in Merchtem.
Meedoen? Stuur snel een mailtje naar info@hockey.be

Meer info? http://www.hcbluesox.be/?oid=267&pid=2711

Kalender
Sportlocatie

De activiteiten van de club gaan door op sportcomplex "Dooren" 

J. Stallaertstraat 10 in Merchtem (achter het kerkhof). 

Met de auto te bereiken via de parking naast het kerkhof ter hoogte van Brusselsesteenweg 57-63

Contactgegevens:                                                                                                                                                                                                 Volg ons via:

 

Hockeyclub Blue Sox Merchtem

Sportcomplex Dooren
J. Stallaertstraat 10 (achter het kerkhof - t.h.v. Brusselsesteenweg 57-63)
1785 Merchtem

Email: info@hcbluesox.be
IBAN: BE73 1430 9427 0260
Ondernemingsnummer: 0634.940.125

© 2019, website powered by Twizzit.com