Hockey Club Blue SOX

Merchtem

  May 2021  
M T W T F S S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Zet alle officials in de kijker tijdens de Week van de Official:

Tijdens de week van 5 tot 13 oktober 2019 worden voor de vijfde keer alle officials in de bloemetjes gezet. Deze personen zijn zeer belangrijk voor de club want zonder officials zouden er geen sportwedstrijden zijn! Zij leiden wekelijks jullie wedstrijden in goede banen en zij zetten zich ook elk weekend volledig in om jouw wedstrijd vlot te laten verlopen. Vanzelfsprekend is dit echter niet meer, want veel sportclubs, waaronder de onze, hebben moeite om nieuwe mensen warm te maken om official te worden en/of te blijven. Dit is vaak te wijten aan het gebrek aan respect voor de official. Als hockey dragen we de arbitrage en fairplay extra hoog in het vaandel.

Hoe kunnen jullie er mee voor zorgen dat wedstrijdofficials de wedstrijd van hun leven fluiten? Geef jouw scheidsrechters voor aanvang van de wedstrijd een warm onthaal, organiseer een originele erehaag of waarom niet kiezen voor een luid applaus! Allemaal kleine gebaren die voor hen zo veel betekenen en hen er toe aanzetten om elke week weer op het veld te staan.

Deel jullie foto’s en filmpjes op onze facebookpagina en Instagram met hashtags #bedanktscheids en #officialsbelevenmeer.

We wensen alvast alle scheidsrechters een superleuke wedstrijd toe!

Zou je graag zelf scheidsrechter worden bij onze club? Stuur ons dan even een mailtje op info@hcbluesox.be en wij nemen contact met je op.

HC Blue Sox

 

Vrijwilligers zijn erg belangrijk voor de dagelijkse werking van HC Blue Sox. Barmedewerkers, coaches, trainers, team managers, scheidsrechters...ze helpen allemaal mee om jullie kinderen in de beste omstandigheden te laten sporten.

Daarom doen we een beroep op alle ouders om af en toe de handen uit de mouwen te steken voor de club. Jullie inzet zal elke week beloond worden door tientallen lachende gezichten op de hockeyvelden. 

Je kan je op allerlei manieren inzetten. Hieronder een overzichtje van wat we zoeken:

  • Scheidsrechters: zonder scheidsrechter, geen wedstrijd. Tot en met U12 is het theoretisch examen niet verplicht. Vanaf U14 wel. Dat is echter helemaal niet zo moeilijk. Een paar uurtjes inzet en je bent geslaagd.
  • Barmedewerkers: we zijn op zoek naar een heus bar-team die er samen voor zorgen dat de bar van ons clubhuis geopend is tijden de trainingen en wedstrijden.
  • Verzorgers sportmateriaal: hesjes wassen, keeperspakken verluchten / schoonmaken / check of ze compleet zijn...
  • Event team: onze seizoensafsluiter vorig seizoen was een groot succes. Het zou toch fijn zijn om meer van dit soort of andere events te kunnen organiseren.
  • Wil je graag structureel deel uitmaken van de organisatie van de club om bijvoorbeeld te helpen met het sportieve, de communicatie / website, de planning van de scheidsrechters, sponsoring,...kan dat natuurlijk ook. Sterker nog, we zouden heel graag ons team uitbreiden. We bekijken dan samen met jou welke taken je graag zou opnemen.


Stuur ons even een mailtje op info@hcbluesox.be waarin je aangeeft wat je graag zou doen, en we nemen contact met je op.

Onze #belgianredlions doen het ook: een Brusselse Grote Markt vol supporters! Proficiat!

Het was heel spannend deze namiddag, maar deze keer hebben de Red Lions het gehaald in de WK-finale tegen Nederland. Ze zijn nu eindelijk wereldkampioen en dat verdienen ze. Een dikke proficiat van al de HC Blue Sox leden.

Er moet nog één wedstrijd gespeeld worden in de competitie maar onze U19 Boys zijn gisteren (10/11) al kampioen geworden in hun reeks (VHL3). Het was een spannende match op en tegen de Blackbirds van Zandhoven. De weergoden zaten niet mee, alsook het eerste tegendoelpunt. De jongens hebben zich na de rust herpakt dankzij hun motivatie, wilskracht en de steun van hun twee coaches Peter en Bart. Ze kwamen al snel gelijk door een goal van Arne en wat later maakte Nick het winnende doelpunt met als eindstand 1-2. Ook dit seizoen slagen onze U19 Boys om op de eerste plaats te staan. Een dikke proficiat aan spelers, trainers/coaches, manager en ouders. Jullie zijn een goed voorbeeld voor onze andere jeugdspelers. Doe zo verder.

 
Trooper

Club Sponsors
Kalender
Sportlocatie

De activiteiten van de club gaan door op de nieuwe sportfaciliteiten "Dooren" te Merchtem.

Deze faciliteiten bieden verschillende terreinen aan, waaronder een groot kunstgrasveld, een kwart kunstgrasveld en twee grote grasvelden waar HC Blue Sox hun activiteiten kunnen uitoefenen. HC Blue Sox deelt deze terreinen met FC Merchtem 2000.

Hiernaast zijn nog andere sporten actief op dit sportcomplex, respectievelijk op hun eigen terreinen.

Contactgegevens:                                                                                                                                                                                                 Volg ons via:

 

Hockeyclub Blue Sox Merchtem

Sportcomplex Dooren
J. Stallaertstraat 10 (achter het kerkhof - t.h.v. Brusselsesteenweg 57-63)
1785 Merchtem

Email: info@hcbluesox.be
IBAN: BE73 1430 9427 0260
Ondernemingsnummer: 0634.940.125

© 2019, website powered by Twizzit.com