Hockey Club Blue SOX

Merchtem

  April 2024  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

De dooi doet zijn werk, maar nog niet voldoende om onze trainingen te hervatten op maandag 15 februari 2021. 
 
Onze eerste trainingen zullen dus van start gaan op woensdag 17 februari 2021.
 
HC Blue Sox kernteam.

Wegens de sneeuwval van afgelopen nacht en de sneeuw die nog verwacht wordt, zullen de traingingen van de komende week (maandag 8 en woensdag 10 februari) noodgedwongen afgelast worden. Ook de vriestemperaturen voor deze week hebben meegedragen tot ons besluit. 
 
Onze eerste training zal dus van start gaan op maandag 15 februari 2021, indien de weersomstandigheden het toelaten natuurlijk. We gaan dus tijdens de krokusvakantie gewoon verder met onze trainingen.
 

HC Blue Sox kernteam.

We hebben goed nieuws!

Vanaf maandag 8 februari 2021 mogen we onze trainingen terug opstarten en dit tot en met de leeftijd van 18 jaar (geboortejaar 2002). Er is wel een beperking van 10 spelers per bubbel. Gelieve de richtlijnen van uw trainer en de covid-coördinator steeds te volgen.

Veiligheidsplan sportcomplex (gemeente Merchtem):

  • Het sportcomplex is ENKEL toegankelijk voor min 18-jarigen en hun trainers.

  • Social distancing en mondmasker in het hele complex blijft van toepassing vanaf 13 jaar.

  • Voor- en na handen ontsmetten/wassen wordt aangeraden.

  • Geen publiek toegelaten.

  • Geen contact tussen de verschillende groepen en groepen moeten steeds dezelfde zijn.

  • Clubs zorgen voor ontsmetting materialen en houden aanwezigheidslijst bij.

  • Kleedkamers/douches: niet beschikbaar.

  • Circulatieplan : IN EN UIT via grote poort T2 kant sportkooi.

De trainigen blijven doorlopen tijdens de krokusvakantie.

Wij danken jullie voor jullie medewerking en we houden jullie natuurlijk op de hoogte van zodra er iets verandert.


HC Blue Sox kernteam.

Het gemeentebestuur van Merchtem besliste om alle naschoolse activiteiten op het grondgebied van Merchtem te verbieden tot en met 7 februari 2021 wegens enkele besmettingen in één van de scholen in Merchtem. Dit heeft tot gevolg dat onze activiteiten vanaf heden worden stopgezet. De trainingen vanaf woensdag 27 januari 2021 zullen dus niet meer doorgaan. 

We hebben nog geen zekerheid over de wedstrijden op verplaatsing. We wachten daarvoor op een communicatie vanuit de Vlaamse Hockey Liga.
Wij danken jullie voor jullie medewerking en we houden jullie natuurlijk op de hoogte van zodra er iets verandert.


HC Blue Sox kernteam.

Eerst en vooral willen we jullie allen prettige feesten en een gelukkig 2021 wensen! En dat het nieuwe jaar vlug terug een beetje normaal wordt zodat we zonder al te veel maatregelen op en rond het veld mogen staan. 

 

Maar de komende feestdagen zullen we dus nog in onze kleine bubbel moeten vieren. Een ideaal moment om een fotowedstrijd uit te schrijven. Het afgelopen jaar heeft de club samengewerkt met Sportivos. Dit is een preventietraject voor sportclubs waarbij er geprobeerd wordt om problemen door alcohol en drugs te voorkomen en als ze toch gebeuren, te beperken. Zo toont een sportclub dat ze begaan is met de gezondheid en het welzijn van sporters, clubleden, sympathisanten en bezoekers. Samen proberen we dus te zorgen voor een veilige en gezellige clubomgeving. Onze club heeft in dit traject het bronzen label behaald maar hiervoor moeten we nog 1 activiteit afronden. 

Aangezien we de afgelopen tijd niet fysiek met elkaar in contact mochten komen, was het niet zo eenvoudig om deze laatste activiteit te organiseren. Maar hiervoor hebben we nu een oplossing voor gevonden, nl. een fotowedstrijd. De bedoeling is om tijdens de komende feestdagen foto's te posten op onze social media of door te sturen naar communicatie@hcbluesox.be, zodat wij deze kunnen plaatsen. Maar het mogen niet zomaar foto's zijn. De bedoeling is dat er een niet-alcoholische drank bij op staat, en niet alleen van de kinderen maar vooral van een volwassene. 

Alle foto's kunnen tot en met zondag 3 januari 2021 ingestuurd worden en op de eerste training na de vakantie zal de jongste speler die op dat moment aanwezig is, een winnaar trekken die dan een mooie prijs in de wacht zal slepen. 

 

Dus laat jullie inspiratie de vrije loop, drink een alcoholvrije drank en neem een foto. 

Kalender
Sportlocatie

De activiteiten van de club gaan door op sportcomplex "Dooren" 

J. Stallaertstraat 10 in Merchtem (achter het kerkhof). 

Met de auto te bereiken via de parking naast het kerkhof ter hoogte van Brusselsesteenweg 57-63

Contactgegevens:                                                                                                                                                                                                 Volg ons via:

 

Hockeyclub Blue Sox Merchtem

Sportcomplex Dooren
J. Stallaertstraat 10 (achter het kerkhof - t.h.v. Brusselsesteenweg 57-63)
1785 Merchtem

Email: info@hcbluesox.be
IBAN: BE73 1430 9427 0260
Ondernemingsnummer: 0634.940.125

© 2019, website powered by Twizzit.com