Hockey Club Blue SOX

Merchtem

  December 2023  
M T W T F S S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

We hebben goed nieuws!

Vanaf maandag 8 februari 2021 mogen we onze trainingen terug opstarten en dit tot en met de leeftijd van 18 jaar (geboortejaar 2002). Er is wel een beperking van 10 spelers per bubbel. Gelieve de richtlijnen van uw trainer en de covid-coördinator steeds te volgen.

Veiligheidsplan sportcomplex (gemeente Merchtem):

  • Het sportcomplex is ENKEL toegankelijk voor min 18-jarigen en hun trainers.

  • Social distancing en mondmasker in het hele complex blijft van toepassing vanaf 13 jaar.

  • Voor- en na handen ontsmetten/wassen wordt aangeraden.

  • Geen publiek toegelaten.

  • Geen contact tussen de verschillende groepen en groepen moeten steeds dezelfde zijn.

  • Clubs zorgen voor ontsmetting materialen en houden aanwezigheidslijst bij.

  • Kleedkamers/douches: niet beschikbaar.

  • Circulatieplan : IN EN UIT via grote poort T2 kant sportkooi.

De trainigen blijven doorlopen tijdens de krokusvakantie.

Wij danken jullie voor jullie medewerking en we houden jullie natuurlijk op de hoogte van zodra er iets verandert.


HC Blue Sox kernteam.

Het gemeentebestuur van Merchtem besliste om alle naschoolse activiteiten op het grondgebied van Merchtem te verbieden tot en met 7 februari 2021 wegens enkele besmettingen in één van de scholen in Merchtem. Dit heeft tot gevolg dat onze activiteiten vanaf heden worden stopgezet. De trainingen vanaf woensdag 27 januari 2021 zullen dus niet meer doorgaan. 

We hebben nog geen zekerheid over de wedstrijden op verplaatsing. We wachten daarvoor op een communicatie vanuit de Vlaamse Hockey Liga.
Wij danken jullie voor jullie medewerking en we houden jullie natuurlijk op de hoogte van zodra er iets verandert.


HC Blue Sox kernteam.

Eerst en vooral willen we jullie allen prettige feesten en een gelukkig 2021 wensen! En dat het nieuwe jaar vlug terug een beetje normaal wordt zodat we zonder al te veel maatregelen op en rond het veld mogen staan. 

 

Maar de komende feestdagen zullen we dus nog in onze kleine bubbel moeten vieren. Een ideaal moment om een fotowedstrijd uit te schrijven. Het afgelopen jaar heeft de club samengewerkt met Sportivos. Dit is een preventietraject voor sportclubs waarbij er geprobeerd wordt om problemen door alcohol en drugs te voorkomen en als ze toch gebeuren, te beperken. Zo toont een sportclub dat ze begaan is met de gezondheid en het welzijn van sporters, clubleden, sympathisanten en bezoekers. Samen proberen we dus te zorgen voor een veilige en gezellige clubomgeving. Onze club heeft in dit traject het bronzen label behaald maar hiervoor moeten we nog 1 activiteit afronden. 

Aangezien we de afgelopen tijd niet fysiek met elkaar in contact mochten komen, was het niet zo eenvoudig om deze laatste activiteit te organiseren. Maar hiervoor hebben we nu een oplossing voor gevonden, nl. een fotowedstrijd. De bedoeling is om tijdens de komende feestdagen foto's te posten op onze social media of door te sturen naar communicatie@hcbluesox.be, zodat wij deze kunnen plaatsen. Maar het mogen niet zomaar foto's zijn. De bedoeling is dat er een niet-alcoholische drank bij op staat, en niet alleen van de kinderen maar vooral van een volwassene. 

Alle foto's kunnen tot en met zondag 3 januari 2021 ingestuurd worden en op de eerste training na de vakantie zal de jongste speler die op dat moment aanwezig is, een winnaar trekken die dan een mooie prijs in de wacht zal slepen. 

 

Dus laat jullie inspiratie de vrije loop, drink een alcoholvrije drank en neem een foto. 

Opgelet! Tijdens de Kerstvakantie zijn er geen trainingen. De eerste training na de vakantie is op maandag 4 januari 2021. Alvast prettige feesten.

Vanaf maandag 7 december 2020 wordt het sportcomplex opnieuw opengesteld. Hierdoor kunnen de trainingen heropgestart worden, weliswaar alleen voor de kinderen onder de 12 jaar (geboortejaar 2008 of later). 

 

Om een vlotte overgang te kunnen garanderen, zal de training van groep 1 (U6/7/8 - U11B en U12G) telkens een kwartiertje ingekort worden. Voor groep 2 (U12B) blijft alles ongewijzigd. Dit betekent dat op maandag groep 1 zal trainen van 18.00u-19.00u en groep 2 van 19.15u-20.30u. Op woensdag is dit voor groep 1 van 17.00u-18.00u en voor groep 2 van 18.15u-19.30u.

 

Het betreden en het verlaten van het sportcomplex zal vanaf heden gebeuren via de grote poort aan de kant van de sportkooi (links). Het complex mag dus niet verlaten worden via de centrale gang. Dit om contact met andere sportclubs te vermijden. 

 

Mogen we jullie ook vragen om de reeds gekende maatregelen te blijven opvolgen! Het dragen van een mondmasker vanaf 12 jaar blijft verplicht, evenals het respecteren van de social distancing. De handen moeten onstmet worden bij het betreden van het veld en bij het verlaten ervan. Het gebruik van eigen hockeymateriaal en drinkfles is verplicht!

Er is nog steeds geen publiek toegelaten op het complex. De spelers mogen afgezet worden maar de ouders mogen ook niet op de parking blijven babbelen/kijken. Gelieve jullie hieraan te houden want er werd expliciet aan de politie gevraagd om op regelmatige tijdstippen te komen controleren op de parking van het complex.

Kalender
Sportlocatie

De activiteiten van de club gaan door op sportcomplex "Dooren" 

J. Stallaertstraat 10 in Merchtem (achter het kerkhof). 

Met de auto te bereiken via de parking naast het kerkhof ter hoogte van Brusselsesteenweg 57-63

Contactgegevens:                                                                                                                                                                                                 Volg ons via:

 

Hockeyclub Blue Sox Merchtem

Sportcomplex Dooren
J. Stallaertstraat 10 (achter het kerkhof - t.h.v. Brusselsesteenweg 57-63)
1785 Merchtem

Email: info@hcbluesox.be
IBAN: BE73 1430 9427 0260
Ondernemingsnummer: 0634.940.125

© 2019, website powered by Twizzit.com